Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020
Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Олійник, Світлана Георгіївна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Листопад, Тамара Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет
2023
Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Скриннік, Вікторія Ігорівна
;
Державний біотехнологічний університет
Discover
Author
1
Лапицька, Надія Василівна
1
Листопад, Тамара Сергіївна
1
Скриннік, Вікторія Ігорівна
1
Шкляєв, Олексій Миколайович
Subject
4
харчова цінність
2
quality and safety indicators
2
показники якості та безпечності
1
bread quality indicators
1
buttermilk
1
chemical composition
1
chia seeds
1
cream-whipped candies
1
creams
1
crumbs
.
next >
Date issued
2
2020
1
2021
1
2023
Has File(s)
4
true