Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
06.02.04 – Технологія виробництва продуктів тваринництва
071 – Облік і оподаткування
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
12.00.07 — Адміністративне право і процес; Фінансове право; Інформаційне право
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 129 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Балабай, Катерина Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Погребняк, Андрій Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Самойчук, Кирило Олегович
2018
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Дробот, Віра Іванівна
;
Шевченко, Анастасія Олександрівна
2014
Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гавриш, Тетяна Володимирівна
;
Галясний, Іван Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Погожих, Микола Іванович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
2
Чміль, Ганна Леонідівна
1
Guohe Qin
1
Аль-Фтиххат, Муосаб Абдалвахид Мо...
1
Аникеев, Александр Иванович
1
Асває, Азаден
1
Бакаляр, Дмитро Геннадійович
1
Балабай, Катерина Сергіївна
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
.
next >
Subject
9
управління
8
management
6
харчова цінність
5
accounting
5
accounting policy
5
бухгалтерський облік
5
облікова політика
5
урожайність
4
development
4
enterprise
.
next >
Date issued
55
2020 - 2024
48
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
107
true