Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 129 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Погребняк, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович
2018Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівДробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
2014Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїПогожих, Микола Іванович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі