Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8931
Title: Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки
Authors: Дубініна, А. А.
Гапонцева, О. В.
Селютіна, Г. А.
Черевична, Н. І.
Щербакова, Т. В.
Скирда, О. Є.
Бєляєва, І. М.
Keywords: товарознавча оцінка;редька;господарсько-ботанічні сорти;якість;продукти;переробка
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Гапонцева О. В., Селютіна Г. А., Черевична Н. І., Щербакова Т. В., Скирда О. Є., Бєляєва І. М. Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 151 с.
Abstract: У монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу, якісного та кількісного вмісту летких речовин, біологічно активних речовин різних сортів редьки. Наведено результати дослідження сортових та анатомічних особливостей коренеплодів редьки щодо накопичення контамінантів та ефективні способи зниження їх вмісту. Проведено комплексну товарознавчу оцінку нових продуктів з редьки, досліджено зміну їх якості під час зберігання та встановлено кольоропараметричні характеристики продукції. Розраховано економічну ефективність розроблених продуктів. Рекомендовано для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі, аспірантів і здобувачів вищої освіти.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8931
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Tovarozn_ocinka_redki_ta_formuv_yakosti_produktiv_yiyi_pererobki_2018.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.