Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8822
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Віннікова, Владислава Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Скирда, Олена Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Тетяна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Беляєва, Інна Міхайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-14T11:59:34Z | - |
dc.date.available | 2022-10-14T11:59:34Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Віннікова В. В., Скирда О. Є., Щербакова Т. В., Беляєва І. М. Експертиза послуг : навчальний посібник у структурно-логічних схемах. Х. : ХДУХТ, 2018. 120 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8822 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику в наочній формі в структурно-логічних схемах послідовно викладено категорії, поняття, терміни, визначення й класифікації, що стосуються експертизи послуг; наведено методи здійснення експертизи послуг, основні законодавчі і нормативні матеріали, що їх регламентують. Наведено підходи до оцінки якості певних послуг у ринкових умовах; основні нормативно-технічні документи, що регламентують роботу послуг. Навчальний посібник рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Експертиза товарів та послуг», а також для слухачів інституту післядипломного навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | експертиза послуг | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.title | Екпертиза послуг | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Navch_posibn_u_struktur_sh_Ekspertiza_poslug_2018.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.