Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 26 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Володимир Васильович Моргун (до 75-річчя від дня народження)Пузік, В.К.; Коць, С.Я.
2013Мікроструктура поверхні листків двох лісових видів клена в залежності від освітлення в кроніВолошина, Н. Ю.; Білявська, Н. О.
2013-01-17Активність гваякол- і аскорбатпероксидази та білковий склад коренів сої у період формування і на початку функціонування симбіотичних систем Glycine max – Bradyrhizobium japonicumДрозденко, Г.М.; Маменко, П.М.; Коць, С.Я.
2013-01-14Вміст фітогормонів гіберелінової природи у коренях і бульбочках сої на ранніх етапах формування та функціонування симбіотичних взаємовідносинГрищук, О.О.; Коць, С.Я.; Маменко, П.М.
2012-11-02Регуляция водного обмена у тритикале озимого в условиях NACL-засоленияГарифзянов, А.Р.; Жуков, Н.Н.; Иванищев, В.В.; Кособрюхов, А.А.
2013Активність гваякол- і аскорбатпероксидази та білковий склад коренів сої у період формування і на початку функціонування симбіотичних систем Glycine max – Bradyrhizobium japonicumДрозденко, Г. М.; Маменко, П. М.; Коць, С. Я.
2013Вміст фітогормонів гіберелінової природи у коренях і бульбочках сої на ранніх етапах формування та функціонування симбіотичних взаємовідносинГрищук, О. О.; Коць, С. Я.; Маменко, П. М.
2013Регуляция водного обмена у тритикале озимого в условиях NaCl-засоленияГарифзянов, А. Р.; Жуков, Н. Н.; Иванищев, В. В.; Кособрюхов, А. А.
2013Антиоксидантная активность проростков озимой пшеницы разных экотипов в связи с устойчивостью к гипертермии и обезвоживаниюОбозный, А. И.; Криворученко, Р. В.; Шевченко, Н. В.; Колупаев, Ю. Е.
2013Влияние гипо- и гипертермии на электрофоретический спектр низкомолекулярных белков у растений разных экологических стратегийКосаковская, И. В.; Блюма, Д. А.; Устинова, А. Ю.