Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8762
Title: Моделювання регульованого електропривода змішувальної установки лінії приготування багатокомпонентної кормосуміші
Other Titles: Моделирование регулируемого электропривода смесительной установки линии приготовления многокомпонентной кормосмеси
Simulation of the variable speed drive mixing plant line cook a multi-component feed mixtures
Authors: Середин, М. Ю.
Issue Date: 2014
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Середин М. Ю. Моделювання регульованого електропривода змішувальної установки лінії приготування багатокомпонентної кормосуміші. Енергетика та комп’ютерно-інтегровані технології в АПК. 2014. № 1 (1). С. 39-41
Series/Report no.: Енергетика та комп'ютерно-інтегровані технології в АПК;№ 1 (1)
Abstract: Проведено аналіз режимів роботи електропривода робочих машин у технологічних процесах приготування багатокомпонентних кормосумішей, запропоновано способи підвищення ефективності їх роботи, зниження енергоспоживання та зменшення експлуатаційних витрат. Розроблено імітаційну Simulink-модель частотно-регульованого електропривода змішувальної установки.
Проведен анализ режимов работы электропривода рабочих машин в технологических процессах приготовления многокомпонентных кормосмесей, предложены способы повышения эффективности их работы, снижения энергопотребления и уменьшения эксплуатационных расходов. Разработана имитационная Simulink-модель частотно-регулируемого электропривода смесительной установки.
Analysis of the conditions and modes of operation in the technological process of the multi-fodder blends and suggests ways to improve their performance, reduce energy consumption and reduce operating costs. Also developed a simulation model of the Simulink-frequencycontrolled electric mixing plant.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8762
ISSN: 2311-0767
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf444.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.