Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8690
Title: Розробка інноваційних продуктів та сервісу
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Піддубний, Василь Вікторович
Keywords: інноваційні продукти;сервіс
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Розробка інноваційних продуктів та сервісу : опорний конспект лекцій / укладачі: А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х.: ХДУХТ, 2018. 114 с.
Abstract: Опорний конспект лекцій розроблено з метою опанування теоретичних знань у сфері розробки інноваційних продуктів і сервісу. При вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з питаннями інновацій, розробки інноваційних продуктів і сервісу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8690
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Opornij_konsp_lekcij_Rozr_ka_innovac_prod_ta_servisu_2018.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.