Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8367
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисиченко, Р. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T12:52:10Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T12:52:10Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лисиченко Р. Н. Современные способы получения спектральных характеристик возбудителей-инверторов. Енергетика та комп’ютерно-інтегровані технології в АПК. 2015. № 1 (3). С. 20-24 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2311-0767 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8367 | - |
dc.description.abstract | На основе проведенного анализа выбрано однопетлевой цифровой синтезатор на основе ФАПЧ с делителем частоты в цепи обратной связи, а уровень побочных составляющих в спектре выходного сигнала должен быть на уровне фоновых шумов (200 дБ). | uk_UA |
dc.description.abstract | Вибрані однопетльовою цифровий синтезатор на основі ФАПЧ з дільником частоти в колі зворотного зв'язку, рівень побічних складових у спектрі вихідного сигналу повинен бути на рівні фонових шумів, тобто мав рівень - 200 дБ. | uk_UA |
dc.description.abstract | Joined-loop synthesizer based on a digital PLL fre-quency divider in the feedback loop, the level of spurious spectrum of the output signal should be at the level of background noise, ie, I had a level of - 200 dB. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Енергетика та комп'ютерно-інтегровані технології в АПК;№ 1 (3) | - |
dc.title | Современные способы получения спектральных характеристик возбудителей-инверторов | uk_UA |
dc.title.alternative | Сучасні способи отримання спектральних характеристик збудників-інверторів | uk_UA |
dc.title.alternative | Current methods for obtaining the spectral characteristics of pathogens inverters inverters | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | ЕКТ № 1 (3) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.