Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8272
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, О. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Рябець, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Черемська, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Нагорний, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, С. Б. | - |
dc.contributor.author | Мельник, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Боковець, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-10T12:04:00Z | - |
dc.date.available | 2022-10-10T12:04:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Харчові технології»; укладачі: Пивоваров П. П., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П., Горальчук А. Б., Тищенко О. П., Гринченко Н. Г., Перцевой Ф. В., Рябець О. Ю., Черемська Т. В., Нагорний О. Ю., Омельченко С. Б., Мельник О. Ю., Боковець С. П., Х. : СНАУ, 2020. 202 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8272 | - |
dc.description.abstract | Колектив авторів висловлює подяку проф. Прасолу Д.Ю. за методичні матеріали та напрацювання, які були використанні при написанні даного посібника. Дисципліна «Теоретичні основи харчових технологій» призначена для студентів спеціальністості 181 «Харчові технології». Конспект лекцій складено у відповідності з робочою програмою та навчальним планом, що передбачає набуття студентами теоретичних знань щодо складових частин харчових та поживних речовин, їх функціонально-технологічних особливостей закономірностей процесів, які є основоположними під час виробництва харчової продукції, традиційних та перспективних технологій комплексної переробки сировини та її вдосконалення. Дисципліна «Теоретичні основи харчових технологій» базується на знаннях, одержаних студентами під час вивчення фундаментальних та загально-інженерних дисциплін. Особливе значення для розуміння питання, що піднімаються у курсі, мають знання, придбані студентами під час вивчення таких дисциплін як «Органічна хімія», «Фізична та колоїдна хімія», «Процеси та апарати харчових виробництв», «Фізика», «Товарознавство харчових продуктів. У конспекті лекцій наведено узагальнені матеріали, що засновані на аналізі існуючої інформації про властивості харчових продуктів та харчових систем, їх перетворенні у технологічному потоці, а також на результатах науково-дослідних робіт фахівців університету з проблем вдосконалення технології виробництва харчової продукції. Під час складання конспекту лекцій використовувалися вітчизняні та зарубіжні літературні джерела. Наведений матеріал не є вичерпним, а стислим з основними положеннями, що необхідні для правильного його засвоєння. Деяка частина матеріалу наводиться ширше, що викликано або відсутністю достатньої інформації для самостійного освоєння, або неоднозначним його трактуванням. Дисципліна «Теоретичні основи харчових технологій» займає важливе місце в системі підготовки здобувачів вищої освіти бакалаврв зі спеціальністі 181 «Харчові технології» та магістрів галузі ресторанного господарства, оскільки забезпечує формування у майбутнього фахівця базових знань щодо закономірностей технологічних процесів у закладах харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х. : СНАУ | uk_UA |
dc.title | Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_TOXT_21.pdf | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.