Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7970
Title: Спілкування в бібліотеці: теоретико-методологічний аналіз
Authors: Грабар, Наталя
Keywords: спілкування;обмін інформацією;бібліотеки;професійна бібліотечна сфера;вдосконалення спілкування;відносини бібліотек
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: Майдан
Citation: Грабар Н.Г. Спілкування в бібліотеці: теоретико-методологічний аналіз : монографія. Харків: Майдан, 2014. 354 с.
Abstract: Монографія вперше у вітчизняній соціокомунікаційній галузі узагаль нює феномен спілкування. Виявляються методологічні можливості в розгляді історико-комунікаційних процесів формування спілкування як системи різних форм та методів передачі й обміну інформацією у внутрішніх та зовнішніх відносинах бібліотек. Аналізується функціональне значення спілкування в ді яльності бібліотек як соціально-комунікаційних інституцій. Висвітлюється його специфіка в умовах трансформаційних змін у бібліотеках в умовах ста новлення інформаційного суспільства в Україні. Спілкування розглядається багатоаспектно, зокрема в професійній бібліо течній сфері як елемент та основа бібліотечного виробничого циклу. Акцен тується увага на необхідності вдосконалення спілкування в сучасному соціо комунікаційному просторі бібліотек.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7970
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grabar_Communication in the library_monograph_2014.pdf3.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.