Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7670
Title: | Економіка підприємства. Частина 2. |
Authors: | Чорна, Марина Віталіївна Кушнір, Таміла Борисівна Смірнова, Поліна Василівна Бугріменко, Роман Михайлович Шинкар, Світлана Миколаївна Михайлова, Олена Валентинівна |
Keywords: | економіка підприємства;господарська діяльність;система показників;суспільне виробництво;економічний механізм;фінансова діяльність |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Економіка підприємства. Частина 2: конспект лекцій у двох частинах для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 051 "Економіка", ступінь підготовки бакалавр, для денної та заочної форм навчання / уклад.: М.В. Чорна, Т.Б. Кушнір, П.В. Смірнова, Р.М. Бугріменко, С.М. Шинкар, О.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ФОП Шейніна О.В., 2018. 200 с. |
Abstract: | Метою викладання дисципліни «Економіка підприємства» є надання студентам ґрунтовних знань з основних розділів прикладної економіки, зокрема, з аналізу, планування, організації та забезпечення ефективності господарювання на рівні підприємства як первинної ланки суспільного виробництва, а також формування у студентів сучасного економічного мислення і системи спеціальних знань щодо економічного механізму, ресурсного забезпечення та результатів господарсько-фінансової діяльності підприємства, змісту окремих напрямків цієї діяльності та їх взаємозв’язку, системи показників, що їх характеризують. «Економіка підприємства» як навчальна дисципліна базується на пізнанні і свідомому використанні об’єктивних законів і закономірностей функціонування та розвитку суспільного виробництва у конкретних ринкових умовах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7670 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chorna_2_chastina_lekcij_EP.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.