Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7644
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шиян, Наталія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-29T13:54:41Z | - |
dc.date.available | 2022-09-29T13:54:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шиян Н. І. Корпоративне управління: навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня підготовки спеціальностей: 073 «Менеджмет», 074 «Публічне управління та адміністрування», 051 «Економіка»; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. Х.: ХНАУ, 2019. 194 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7644 | - |
dc.description.abstract | Мета вивчення дисципліни – ознайомлення здобувачів з теоретичними основами корпоративного управління, інституційними та інформаційними інструментами забезпечення функціонування системи корпоративного управління на вітчизняних підприємствах сфери сільського господарства. Завдання вивчення дисципліни – теоретична і практична підготовка здобувачів з питань: застосування теоретичних аспектів корпоративного управління в практичній діяльності; використання основних елементів і принципів корпоративного контролю, механізм його здійснення в діяльності підприємств; застосування методів оцінювання економічної ефективності корпоративного управління. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва | uk_UA |
dc.subject | корпоративне управління | uk_UA |
dc.subject | менеджери | uk_UA |
dc.subject | акціонери | uk_UA |
dc.subject | державні органи | uk_UA |
dc.subject | стандарти фінансової звітності | uk_UA |
dc.subject | акціонерний капітал | uk_UA |
dc.title | Корпоративне управління | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Korporatyvne upravlinnya_073_2019.pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.