Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7586
Title: Науковий доробок професорсько-викладацького складу кафедри ЮНЕСКО та соціального захисту (1996-2021 рр.): до 25-річчя з дня заснування: науково-допоміжний бібліографічний покажчик
Authors: Бочарова, Е. М.
Бараболік, О. І.
Богданова, Т. Б.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків
Citation: Науковий доробок професорсько-викладацького складу кафедри ЮНЕСКО та соціального захисту (1996-2021 рр.): до 25-річчя з дня заснування: наук.-допом. бібліогр. покажчик / уклад.: Е. М. Бочарова, О. І. Бараболік, Т. Б. Богданова; наук. ред. Н. М. Ніколаєнко; Наук. б-ка ДБТУ. Харків, 2021. 316 с. (Серія «Праці кафедр»; вип. 1).
Abstract: Бібліографічний покажчик підготовлено до 25-річчя кафедри ЮНЕСКО та соціального захисту і відображає науково дослідну та освітню діяльності її науково-педагогічних співробітників у різні роки. Покажчик містить бібліографічний опис наукових, навчальних та науково-методичних видань, а також статті, опубліковані у збірниках наукових праць, тези доповідей конференцій, періодичні видання та інші документи, що відображають питання вивчення, дослідження та створення нових знань вченими кафедри за такими напрямками як: філософія спілкування, філософсько-соціологічне осмислення проблем сучасності; гуманізація та гуманітаризація вищої освіти; педагогіка, психологія, соціологія, історія України, феномен туризму в економічному, філософському та історичному аспектах; теорія комунікацій, філософія науки, а також історія аграрної освіти України, історія ХІМЕСГ/ХДТУСГ/ХНТУСГ/ДБТУ*, історія Слобожанщини тощо. Покажчик призначений для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, працівників системи освіти, а також для тих, хто здійснює науково-дослідну, науково-педагогічну, науково-методичну та навчально-виховну діяльність.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7586
Appears in Collections:Серія "Праці кафедр"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
naukovyi_dorobok_kafedry_YuNESKO_2021.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.