Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7400
Title: Управлінський облік. Візуальний супровід для самостійної роботи студентів напрямів підготовки 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 181 «Харчові технології»
Authors: Чернікова, Ірина Борисівна
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Кваша, Ольга Олександрівна
Коробкіна, Ірина Сергіївна
Шеховцова, Дарія Дмитрівна
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Управлінський облік. Візуальний супровід для самостійної роботи студентів напрямів підготовки 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 181 «Харчові технології»; уклад.: І. Б. Чернікова, Л. О. Кирильєва, Д. Д. Шеховцова. Х. : ХДУХТ, 2018. с. 68
Abstract: Методична робота призначена для самостійного вивчення дисципліни «Управлінський облік» студентами денного та заочного відділень напряму підготовки 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 181 «Харчові технології». Візуальне супроводження дисципліни, що представлене в методичній роботі, може бути використано під час прослуховування лекцій в якості наочного посібника, що буде сприяти більш ефективному використанню аудиторного часу і, як наслідок, повноцінному засвоєнню викладеного матеріалу, розширення та поглиблення знань студентів в систематизації фактичних облікових інформаційних потоків, правильному оформленню результатів їх аналітичної обробки для своєчасного прийняття тактичних і стратегічних управлінських рішень.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7400
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visual support_UO_18.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.