Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7386
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Ліана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Янчев, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кирильєва, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Шеховцова, Дарія Дмитрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-27T10:00:57Z | - |
dc.date.available | 2022-09-27T10:00:57Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Янчева Л. М., Янчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: управлінський аспект: монографія; Х. : Видавець Іванченко І. С., 2017. 262 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7377-72-5 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7386 | - |
dc.description.abstract | У контексті поглиблення трансформаційних процесів в економіці України базовим завданням для керівників підприємств ресторанного господарства є ефективне управління їх діяльністю з метою забезпечення прибутку, формування якого безпосередньо залежить від рівня витрат. Сучасні суб’єкти господарювання галузі дослідження для утримання своїх позицій у конкурентному середовищі намагаються знайти оптимальне співвідношення витрат і доходів, зменшити витрати за умов збереження якості виготовлених страв та належного сервісу послуг, зокрема, кейтерингових, які активно впроваджуються рестораторами у діяльність бізнес-структур. Про це свідчить кількість підприємств діяльності із забезпечення стравами та напоями, що складає 5928 одиниць, з яких 87% – це суб’єкти господарювання, які надають кейтерингові послуги. Однак наявність інфляційних процесів, невизначеність та мінливість зовнішнього середовища значно ускладнюють динамічний розвиток підприємств ресторанного господарства з функціями кейтерингу. Подолати економічні перепони можливо за умов використання сучасних методів управління витратами на основі структурованої, релевантної обліково-аналітичної інформації, генератором якої є система управлінського обліку та аудиту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Видавець Іванченко І. С. | uk_UA |
dc.subject | економічна інтерпретація | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | класифікація витрат | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | аудит | uk_UA |
dc.subject | управліньська звітність | uk_UA |
dc.subject | облік | uk_UA |
dc.title | Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: управлінський аспект | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
OAVPRGUA_17_mon.pdf | 5.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.