Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Ліана Миколаївна-
dc.contributor.authorЯнчев, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorКирильєва, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorШеховцова, Дарія Дмитрівна-
dc.date.accessioned2022-09-27T10:00:57Z-
dc.date.available2022-09-27T10:00:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Янчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: управлінський аспект: монографія; Х. : Видавець Іванченко І. С., 2017. 262 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7377-72-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7386-
dc.description.abstractУ контексті поглиблення трансформаційних процесів в економіці України базовим завданням для керівників підприємств ресторанного господарства є ефективне управління їх діяльністю з метою забезпечення прибутку, формування якого безпосередньо залежить від рівня витрат. Сучасні суб’єкти господарювання галузі дослідження для утримання своїх позицій у конкурентному середовищі намагаються знайти оптимальне співвідношення витрат і доходів, зменшити витрати за умов збереження якості виготовлених страв та належного сервісу послуг, зокрема, кейтерингових, які активно впроваджуються рестораторами у діяльність бізнес-структур. Про це свідчить кількість підприємств діяльності із забезпечення стравами та напоями, що складає 5928 одиниць, з яких 87% – це суб’єкти господарювання, які надають кейтерингові послуги. Однак наявність інфляційних процесів, невизначеність та мінливість зовнішнього середовища значно ускладнюють динамічний розвиток підприємств ресторанного господарства з функціями кейтерингу. Подолати економічні перепони можливо за умов використання сучасних методів управління витратами на основі структурованої, релевантної обліково-аналітичної інформації, генератором якої є система управлінського обліку та аудиту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Видавець Іванченко І. С.uk_UA
dc.subjectекономічна інтерпретаціяuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectкласифікація витратuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectаудитuk_UA
dc.subjectуправліньська звітністьuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.titleОблік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: управлінський аспектuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OAVPRGUA_17_mon.pdf5.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.