Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.date.accessioned2022-09-26T08:51:14Z-
dc.date.available2022-09-26T08:51:14Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Кучерук З. І., Степанькова Г. В. Методологія та організація наукових досліджень: опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7309-
dc.description.abstractВикористання наукового потенціалу вищої школи, поліпшення якості підготовки фахівців, виховання в них потреби наукового пошуку під час розв'язання професійних завдань у практичній діяльності зумовлює необхідність викладання курсу "Методологія та організація наукових досліджень". Вивчення дисципліни "Методологія та організація наукових досліджень" є першим етапом в організації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладахuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectнаукові розробкиuk_UA
dc.subjectнауково-дослідницька діяльністьuk_UA
dc.subjectнауковціuk_UA
dc.subjectнаукознавствоuk_UA
dc.titleМетодологія та організація наукових дослідженьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
METODOLOHIYA_OND_17.pdf808.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.