Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7261
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гевко, І. Б. | - |
dc.contributor.author | Дзюра, В. О. | - |
dc.contributor.author | Левкович, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Казмірчук, П. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-23T19:19:08Z | - |
dc.date.available | 2022-09-23T19:19:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Гевко І. Б., Дзюра В. О., Левкович М. Г., Казмірчук П. В. Дослідження технологічного процесу розточування отворів корпусних деталей. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2018. № 11. С. 99-104. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2311-441X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7261 | - |
dc.description.abstract | Досліджено технологічний процес розточування і вигладжування отворів корпусних деталей. Приведені аналітичні залежності для визначення режимів різання, силових і конструктивних параметрів | uk_UA |
dc.description.abstract | The technological process o f cutting and leveling holes o f body parts is investigated. The analytical dependences for determination o f cutting modes, power and structural parameters are given. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 11; | - |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | розточування отвору | uk_UA |
dc.subject | режими різання | uk_UA |
dc.subject | заготовки | uk_UA |
dc.subject | technological process | uk_UA |
dc.subject | cutting and leveling of holes | uk_UA |
dc.subject | body parts | uk_UA |
dc.title | Дослідження технологічного процесу розточування отворів корпусних деталей | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of a technological process of cutting holes of body parts | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 11 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.