Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6993
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorКравченко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.date.accessioned2022-09-19T12:25:11Z-
dc.date.available2022-09-19T12:25:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Кравченко О. І. Методологія та організація наукових досліджень: навч. посіб. Харків: ХДУХТ, 2016. 186 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-425-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6993-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику висвітлено теоретичні засади методології науково-дослідної діяльності, надано конкретні рекомендації щодо виконання окремих видів наукових, навчально-дослідних робіт. Розглянуто роль науки інаукових досліджень у сучасному світі, питання технології виконання наукового дослідження студентами і молодими науковцями. В окремих розділах охарактеризовано науково-дослідну роботу студентів, надано інформацію щодо підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів. Посібник призначено для студентів спеціальності «Харчові технології». Він також може бути використаний студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідної сфери.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетодологія та організація наукових дослідженьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Methodol_OrgNaukDosl 16.pdf2.09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.