Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6860
Title: Дослідження дугових перенапруг у випадку одно- і двофазних замикань на землю у розподільній мережі з ізольованою нейтраллю
Other Titles: Исследование дугових перенапряжений при одно- и двухфазных замыканиях на землю в распределительной сети с изолированной нейтралью
Research of arc-overvoltage for one- and two-phase faults to groun in a distribution network with isolated neutral
Authors: Сабарно, Л. Р.
Кошман, В. І.
Севастюк, І. М.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Сабарно Л. Р., Кошман В. І., Севастюк І. М. Дослідження дугових перенапруг у випадку одно- і двофазних замикань на землю у розподільній мережі з ізольованою нейтраллю. Енергетика та комп'ютерно-інтегровані технології в АПК. 2017. № 1 (6). С. 17-21.
Series/Report no.: Енергетика та комп'ютерно-інтегровані технології в АПК;№ 1 (6)
Abstract: Наведено результати математичного моделювання однофазних дугових замикань на землю у мережах з ізольованою нейтраллю та проаналізовано небезпечні процеси, що виникають у мережі при появі дугових перенапруг. Досліджено процеси, що протікають при двофазних замиканнях на землю через незначні перехідні опори. Наведено результати моделювання перехідного процесу ліквідації подвійного замикання у мережі шляхом відключення одного з пошкоджених приєднань. Отримані результати будуть використані для розробки заходів обмеження перенапруг.
Приведены результаты математического моделирования однофазных дуговых замыканий на землю в сетях с изолированной нейтралью и проанализированы опасные процессы, возникающие в сети при появлении дуговых перенапряжений. Исследованы процессы, протекающие при двухфазных замыканиях на землю через незначительное переходное сопротивление. Приведены результаты моделирования переходного процесса ликвидации двойного замыкания в сети путем отключения одного из поврежденных присоединений. Полученные результаты будут использованы для разработки средств ограничения перенапряжений.
Results of mathematical modeling of single-phase arc earth faults in networks with isolated neutral are presented and dangerous processes occurring in the network are analyzed when arcing overvoltages occur. The processes occurring during two-phase earth faults through an insignificant resistance are investigated. The results of modeling the transient process of eliminating a double fault in the network by disabling one of the damaged connections are presented. The results obtained will be used to develop of devices for limiting overvoltages.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6860
ISSN: 2311-0767
Appears in Collections:№ 1 (6)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.