Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6798
Title: | Сутності управління персоналом підприємств |
Other Titles: | The essence of personnel management of the enterprise |
Authors: | Мальнєва, В. Л. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Антощенкова, В. В. |
Keywords: | персонал;управління персоналом;мотивація;staff;personnel management;motivation |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Мальнєва В. Л. Сутності управління персоналом підприємств. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 1. С. 68-70. |
Series/Report no.: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1 |
Abstract: | У статті систематизовано підходи до визначення сутності поняття «управління персоналом». Встановлено, що ефективне управління полягає в розширенні повноважень працівників, спільному ухваленні господарських рішень, створенні атмосфери довіри, розвитку механізмів стимулювання праці та створення умов для само менеджменту, підвищення якості трудового життя. Інвестиції у персонал варто розглядати, як вигідна форма вкладення капіталу, яка приносить найбільший дохід і забезпечує зростання національної економіки в цілому. The article systematizes the approaches to defining the essence of the concept of "personnel management". It is established that effective management is to expand the powers of employees, joint decision-making, creating an atmosphere of trust, developing mechanisms to stimulate labor and creating conditions for self-management, improving the quality of working life. Investment in staff should be seen as a profitable form of investment that brings the most income and ensures the growth of the national economy as a whole. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6798 |
Appears in Collections: | Випуск 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вісник_СНТ_ННІБМ_ХНТУСГ_2020_1 (1)-68-70.pdf | 322.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.