Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6786
Title: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Загальні основи організації бухгалтерського обліку» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Акімова, Н. С.
Наумова, Т. А.
Ковалевська, Н. С.
Коробкіна, І. С.
Асває Азаден
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Акімова Н. С., Наумова Т. А., Ковалевська Н. С., Коробкіна І. С., Асває Азаден. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Загальні основи організації бухгалтерського обліку» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Х. : ХДУХТ, 2019. 113с.
Abstract: Метою даного збірника завдань є допомога студентам у самостійному засвоєні як охоплених, так і неохоплених у повному обсязі тем дисципліни “Загальні основи організації бухгалтерського обліку ” або тем, які не включені до навчальної (робочої) програми, але мають важливе значення. Дисципліна “ Загальні основи організації бухгалтерського обліку ” є основною для підготовки студентів за фаховим спрямуванням “ Облік і оподаткування ”. За його допомогою на практиці реалізується (втілюється) одна з найважливіших функцій управління: накопичення інформації про фінансово - господарську діяльність підприємства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6786
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_osnovy obliku 2018.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.