Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6652
Title: Теоретичні основи формування соціального інтелекту майбутніх фахівців туристичної галузі у закладах вищої освіти аграрного профілю
Other Titles: Theoretical fundamentals of formation of social intelligence of future tourist specialists in higher education of agricultural institutions of agricultural profession
Authors: Бабич, В. А.
Волошина, В. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Данченко, І. О.
Keywords: соціальний інтелект;інтерактивне навчання;засоби активного навчання;тренінг;social intelligence;interactive learning;means of active learning;training
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Бабич В. А., Волошина В. С. Теоретичні основи формування соціального інтелекту майбутніх фахівців туристичної галузі у закладах вищої освіти аграрного профілю. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 1. С. 30-34.
Series/Report no.: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1
Abstract: У статті досліджено поняття «соціальний інтелект особистості» та схарактеризовано його сутність. Визначено значення соціального інтелекту для ефективної професійної підготовки студентів у закладах вищої освіти аграрного профілю за спеціальністю «Туризм». Окреслено основні умови формування соціального інтелекту студентів вищих аграрних навчальних закладів.
The article explores the concept of "social intelligence of the individual" and characterizes its essence. The importance of social intelligence for effective professional training of students in institutions of higher education of agricultural profile in the specialty "Tourism" is determined. The main conditions for the formation of social intelligence of students of higher agricultural educational institutions are outlined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6652
Appears in Collections:Випуск 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник_СНТ_ННІБМ_ХНТУСГ_2020_1 (1)-30-34.pdf344.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.