Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6620
Title: Економічна ефективність вирощування смородини чорної при мульчуванні прикущових смуг та використанні зрошення
Other Titles: Economic efficiency of growing of black currants under the conditions of mulching of stripes near the basis of a bush and the use of irrigation.
Экономическая эффективность выращивания смородины черной при мульчировании прикущових полос и использовании орошения.
Authors: Постоленко, Л.В.
Keywords: ефективність, урожайність, смородина чорна, прибуток, виручка, рентабельність.;efficiency, productivity, currants black, income, profit yield, profitability.;эффективность, урожайность, смородина черная, прибыль, выручка, рентабельность.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
Citation: Постоленко Л.В. Економічна ефективність вирощування смородини чорної при мульчуванні прикущових смуг та використанні зрошення. 2015. № 5. С. 123
Series/Report no.: Економічні науки;№ 5
Abstract: У статті проаналізовано економічну ефективність вирощування смородини чорної при застосуванні мульчування та краплинного зрошення. Встановлено вплив елементів технології вирощування та величини виробничих витрат на рівень прибутку.
Economic efficiency of growing of currants black is analysed under the application of mulching and tiny irrigation. The influence of elements of technology of growing and the size of productive charges on the level of income has been set.
Проанализирована экономическая эффективность выращивания смородины черной при применении мульчирования и капельного орошения. Установлено влияние элементов технологии выращивания и величины производственных расходов на уровень прибыли.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6620
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Postolenko.pdf155.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.