Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6601
Title: Основи технічної експлуатації енергетичного обладнання АПК.
Authors: Лут, М. Т.
Мірошник, О. В.
Трунова, І. М.
Keywords: ресурсний потенціал;енергетична стратегія України;електроспоживання;сільська енергетика;номенклатура;енергетичне обладнання;несиметрії напруг;відхиленя напруги;діагностичний тест;тангенс;споживачі;структура енергослужби
Issue Date: 2008
Publisher: Харків: Факт
Citation: Лут М. Т., Мірошник О. В., Трунова І. М. Основи технічної експлуатації енергетичного обладнання АПК.: Підручник для студентів ВНЗ. Харків: Факт, 2008. 438 с.
Abstract: Наведено перелік та основні положення нормативної документації з експлуатації енергетичного обладнання, основні положення теорії ймовірностей та математичної статистики, теорії надійності, на яких базується теорія експлуатації техніки, а також основні терміни та визначення щодо експлуатації техніки. Розглянуті основи оптимізації експлуатації енергетичного обладнання, питання приймання в експлуатацію та контролю технічного стану енергетичного обладнання. Значна увага приділена питанням надійності роботи енергетичної системи, раціональної організації технічної експлуатації енергетичного обладнання АПК. Рекомендується для підготовки фахівців АПК за напрямом „Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі” (галузь знань „Техніка та енергетика аграрного виробництва”) у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6601
ISBN: 978-966-637-575-2
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OTEEO_APK_2008.PDF4.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.