Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65290
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скаковський, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-22T06:17:56Z | - |
dc.date.available | 2025-04-22T06:17:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Скаковський І. В. Чинники формування товарної стратегії торговельного підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 379-380. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65290 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Чинники формування товарної стратегії торговельного підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_379-380.pdf | 104.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.