Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаук, В. В.-
dc.date.accessioned2025-04-22T06:13:06Z-
dc.date.available2025-04-22T06:13:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПаук В. В. Упровадження модульного навчання як засіб формування професійної компетентності кваліфікованих працівників для підприємств малого та середнього бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 371-372.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65286-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУпровадження модульного навчання як засіб формування професійної компетентності кваліфікованих працівників для підприємств малого та середнього бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_371-372.pdf105.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.