Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65268
Title: Передумови розробки стратегії підприємства
Authors: Гросул, В. А.
Филипенко, О. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гросул В. А., Филипенко О. М. Передумови розробки стратегії підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 351-352.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65268
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_351-352.pdf105.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.