Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65251
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіносян, А. С.-
dc.contributor.authorКоршунова, І. П.-
dc.date.accessioned2025-04-21T08:18:54Z-
dc.date.available2025-04-21T08:18:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМіносян А. С., Коршунова І. П. Україна на початку Другої світової війни. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 319-320.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65251-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУкраїна на початку Другої світової війниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_319-320.pdf109.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.