Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуденко, І. В.-
dc.contributor.authorГаркуша, Нат. М.-
dc.date.accessioned2025-04-02T07:02:22Z-
dc.date.available2025-04-02T07:02:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРуденко І. В., Гаркуша Н. М. Уточнення економічного змісту конкурентоздатності продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 41-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64575-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУточнення економічного змісту конкурентоздатності продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_41-42.pdf99.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.