Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64223
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorZolotukona, I.-
dc.contributor.authorDeinychenko, G.-
dc.contributor.authorMaharramov, M.-
dc.date.accessioned2025-03-21T12:11:08Z-
dc.date.available2025-03-21T12:11:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationZolotukhina I., Deinychenko G., Maharramov M. Studying products of uf separation of protein-carbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for desser products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 30-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64223-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleStudying products of uf separation of protein-carbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for desser productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-30-31.pdf90.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.