Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64048
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ставерська, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Федоренко, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T07:00:05Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T07:00:05Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ставерська Т. О., Федоренко Н. М. Інституціональні репозитарії як форма вдосконалення системи наукових комунікацій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 289-290. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64048 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Інституціональні репозитарії як форма вдосконалення системи наукових комунікацій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_289-290.pdf | 332.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.