Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГеворкян, Л. Г.-
dc.contributor.authorБакуменко, Л. Г.-
dc.date.accessioned2025-03-18T06:49:18Z-
dc.date.available2025-03-18T06:49:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГеворкян Л. Г., Бакуменко Л. Г. Досвід роботи наукової бібліотеки університету з наукометричною базою даних Index Copernicus. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 275-276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64041-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДосвід роботи наукової бібліотеки університету з наукометричною базою даних Index Copernicusuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_275-276.pdf836.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.