Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паук, В. В. | - |
dc.contributor.author | Паук, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T06:40:06Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T06:40:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Паук В. В., Паук А. С. Формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників шляхом упровадження дуальної системи підготовки в умовах інформатизації освіти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 263-264. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64035 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників шляхом упровадження дуальної системи підготовки в умовах інформатизації освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_263-264.pdf | 818.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.