Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63914
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л. М.-
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.date.accessioned2025-03-13T13:40:13Z-
dc.date.available2025-03-13T13:40:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М., Варипаєв О. М. Головні принципи професійної етики в готельно-ресторанному бізнесі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63914-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleГоловні принципи професійної етики в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_155-156.pdf821.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.