Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63828
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-10T18:42:50Z | - |
dc.date.available | 2025-03-10T18:42:50Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Стратегії оптимізації технологій та наукового пошуку: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, С. Г. Олійник. Харків: [б. в.], 2025. 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63828 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Стратегії оптимізації технологій та наукового пошуку». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Стратегії оптимізації технологій та наукового пошуку: навчально-методичний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NMP_STRATEHIYI_OPTYMIZATS_TEKHNOLOHIY_181_25.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.