Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБугріменко, Р. М.-
dc.contributor.authorСмірнова, П. В.-
dc.contributor.authorКисляк, А. В.-
dc.date.accessioned2025-03-10T09:04:59Z-
dc.date.available2025-03-10T09:04:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБугріменко Р. М., Смірнова П. В., Кисляк А. В. Теоретичні аспекти управління розвитком споживчого ринку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 43-44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63797-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеоретичні аспекти управління розвитком споживчого ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_43-44.pdf844.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.