Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗолотарьова, С. А.-
dc.contributor.authorПономарьова, М. С.-
dc.contributor.authorНовікова, В. Є.-
dc.date.accessioned2025-03-05T13:38:03Z-
dc.date.available2025-03-05T13:38:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПедагогічне моделювання харчових технологій: тестові завдання поточного і підсумкового контролів знань з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад. С. А. Золотарьова, М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова. Харків: ДБТУ, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63695-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПедагогічне моделювання харчових технологій: тестові завданняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
T_PEDAHOHICHNE MODELIUVANNIA KHARHOVYKH TEKHNOLOHII_015_24.pdf967.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.