Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2022-09-04T10:49:30Z-
dc.date.available2022-09-04T10:49:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Чуйко М. М. Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 244-249.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6318-
dc.description.abstractРозроблено пропозиції щодо ефективного виведення макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію, на вітчизняний ринок, позиціонування нового товару на ринку та інформаційного забезпечення потенційних споживачів про нього. Наведено найбільш перспективні сегменти та місця реалізації нових макаронних виробів.uk_UA
dc.description.abstractSuggestions are developed on the effective leadingout of macaronis wares, by bioorganic connections of calcium, to the domestic market, to positioning of new commodity at the market and informative providing of potential users about him. More perspective segments and places of realization of new macaronis wares are resulted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectзбагачення кальціємuk_UA
dc.subjectпросування на ринок продукціїuk_UA
dc.subjectзабезпечення потенційних споживачівuk_UA
dc.titleПерспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальціємuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_40.pdf176.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.