Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6318
Назва: Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм
Автори: Головко, М. П.
Чуйко, М. М.
Ключові слова: макаронні вироби;збагачення кальцієм;просування на ринок продукції;забезпечення потенційних споживачів
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П., Чуйко М. М. Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 244-249.
Короткий огляд (реферат): Розроблено пропозиції щодо ефективного виведення макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію, на вітчизняний ринок, позиціонування нового товару на ринку та інформаційного забезпечення потенційних споживачів про нього. Наведено найбільш перспективні сегменти та місця реалізації нових макаронних виробів.
Suggestions are developed on the effective leadingout of macaronis wares, by bioorganic connections of calcium, to the domestic market, to positioning of new commodity at the market and informative providing of potential users about him. More perspective segments and places of realization of new macaronis wares are resulted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6318
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_40.pdf176.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.