Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorШевченко, С. О.-
dc.date.accessioned2022-09-03T18:06:02Z-
dc.date.available2022-09-03T18:06:02Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Шевченко С. О. Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 161-168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6303-
dc.description.abstractНаведено огляд перспектив застосування наночастинок у тепло- і холодоносіях. Розглянуто вплив наночастинок на теплофізичні властивості наносуспензії, наведено нові експериментальні дані про фізичні властивості суспензій з вуглецевими нанотрубками, що отримані з коксового пилу.uk_UA
dc.description.abstractThe article provides an overview of the prospects for the use of nanoparticles in the warm and coolant. The influence of nanoparticles on the thermophysical properties nanosuspensions are presented new experimental data on the physical properties of suspensions of carbon nanotubes obtained from the coke dust.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвуглецеві нанотрубкиuk_UA
dc.subjectнаночастинкиuk_UA
dc.subjectнаносуспензіїuk_UA
dc.subjectкоксовий пилuk_UA
dc.titleАналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_28.pdf227.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.