Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКриворученко, Р. В.-
dc.contributor.authorШвець, О. А.-
dc.contributor.authorСердюков, В. І.-
dc.date.accessioned2025-02-18T07:58:23Z-
dc.date.available2025-02-18T07:58:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШвець О. А., Сердюков В. І. Морфобіологічні особливості сортів пшениці м'якої озимої різного генетичного походження. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т; наук. кер. Криворученко Р. В. Харків, 2024. С. 336-338.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62966-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМорфобіологічні особливості сортів пшениці м'якої озимої різного генетичного походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_336-338.pdf466 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.