Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62773
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛеус, В. В.-
dc.contributor.authorМулєнок, Я. О.-
dc.contributor.authorХарківський, О. Л.-
dc.date.accessioned2025-02-12T07:29:42Z-
dc.date.available2025-02-12T07:29:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМулєнок Я. О., Харківський О. Л. Інтенсивність забарвлення плодів яблуні сорту Пінова залежно від обрізування перед збиранням. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т; наук. кер. Леус В. В. Харків, 2024. С. 171-173.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62773-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнтенсивність забарвлення плодів яблуні сорту Пінова залежно від обрізування перед збираннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_171-173.pdf553.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.