Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСагачко, Ю. М.-
dc.date.accessioned2025-02-07T10:02:18Z-
dc.date.available2025-02-07T10:02:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСагачко Ю. М. Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 38-41.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mater_kr_still_2018-38-41.pdf269.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.