Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, О. Є.-
dc.date.accessioned2025-01-29T18:55:45Z-
dc.date.available2025-01-29T18:55:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШевченко О. Є. Удосконалення якості морозива за рахунок використання рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 335-336.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62152-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення якості морозива за рахунок використання рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-335-336.pdf136.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.