Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62142
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слащева, А. В. | - |
dc.contributor.author | Попова, С. Ю. | - |
dc.contributor.author | Брадславська, Е. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-29T18:37:19Z | - |
dc.date.available | 2025-01-29T18:37:19Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Слащева А. В., Попова С. Ю., Брадславська Е. Я. Перспективи пошуку нової сировини для пектиновмісних концентрованих напівфабрикатів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 315-316. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62142 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи пошуку нової сировини для пектиновмісних концентрованих напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-315-316.pdf | 108.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.