Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОщипок, І. В.-
dc.date.accessioned2025-01-29T17:15:47Z-
dc.date.available2025-01-29T17:15:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОщипок І. М. Надання функціональних властивостей харчовим продуктам із застосуванням клітковини у ресторанному господарстві. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 293-294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62131-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНадання функціональних властивостей харчовим продуктам із застосуванням клітковини у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-293-294.pdf140 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.