Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62128
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Oliinyk, S. | - |
dc.contributor.author | Zaparenko, G. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-29T17:09:35Z | - |
dc.date.available | 2025-01-29T17:09:35Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Oliinyk S., Zaparenko G. On the baking properties of Golikovska emmer. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 287-288. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62128 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | On the baking properties of Golikovska emmer | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-287-288.pdf | 72.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.