Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулик, А. С.-
dc.date.accessioned2025-01-29T16:56:28Z-
dc.date.available2025-01-29T16:56:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКулик А. С. Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 275-276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62122-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-275-276.pdf136.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.