Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.date.accessioned2025-01-29T16:55:20Z-
dc.date.available2025-01-29T16:55:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКузнецова Т. О., Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Кількісне визначення ароматутворювальних речовин у кріас-порошках антоціанової природи та їх екстрактах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 273-274.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62121-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКількісне визначення ароматутворювальних речовин у кріас-порошках антоціанової природи та їх екстрактахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-273-274.pdf149.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.