Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогданова, О. Ф.-
dc.contributor.authorПутинцева, С. В.-
dc.contributor.authorМеняйло-Басистая, И. А.-
dc.date.accessioned2025-01-28T11:59:32Z-
dc.date.available2025-01-28T11:59:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБогданова О. Ф., Путинцева С. В., Меняйло-Басистая И. А. Декортикационная обработка льняной соломы для получения целлюлозы. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 223-224.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62068-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДекортикационная обработка льняной соломы для получения целлюлозыuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-223-224.pdf136.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.